Kenttien konsultointi & urakointi

Kenttäkonsultointi

GoGolf Operations tarjoaa kentille konsultointipalveluita kaikissa kentänhoitoon liittyvissä asioissa.

Pääkenttamestarimme Tomi Laaksonen konsultoi kenttiä kenttäkäynneillä ja palvelupakettiin voidaankin sisällyttää kullekin kentälle sopiva määrä käyntejä sekä muun muassa puhelintukea etänä. Perimmäinen tarkoitus on lisätä asiakaskenttien tietotaitoa ja antaa mahdollisimman hyvät tiedot kunkin päätöksen tueksi. Oikeita päätöksiä on helpompi tehdä, kun sen perusteena on paras mahdollinen tieto.

Teknisissä asioissa ja muun muassa konehankintojen kilpailutuksissa tukea saadaan myös Operationsin huoltotiimiltä ja tekniseltä johtajalta Juuso Rajasvuolta. Juuson tekninen tietämys ja muunmuassa kastelujärjestelmiin liittyvä osaaminen voidaan myös hyödyntää osana konsultointia.

Laaksosella ja Rajasvuolla on vuosikymmenien kokemus golfkenttien ja urheilunurmikoiden hoidosta sekä selkeä näkemys kentänhoidon tulevaisuudesta.

Urakointi & kaluston vuokraus

Osaamisemme sekä kalustomme ovat alan huippua ja ne ovat nyt myös asiakaskenttiemme käytössä. Käytössämme on laaja kalusto ja kymmenien vuosien kokemus golfkenttien ja urheilunurmikoiden hoidosta. Erikoiskalusto vaatii usein isoja investointeja, mutta kaluston käyttötunnit ovat pieniä. Murto-osalla investoinnin hinnasta asiakkaamme teettävät kohteidensa erikoistoimepiteet meillä ja voivat keskittyä itse päivittäiseen kentänhoitoon.


GoGolf Operations suorittaa avaimet käteen palveluna mm. kaikenlaiset urakoinnit kuten väylien holkitukset, pystyleikkuut, teroitukset, kastelujärjestelmien uusimiset sekä hiekoitukset ja ruiskutukset.

Teemme laajaa yhteistyötä Hako Ground & Gardenin kanssa ja urakointikalustomme edustaa alan uusinta tekniikkaa.

Koneiden teroitukset & huolto

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja nykyaikainen teroituskalustomme mahdollistavat kelaleikkureiden teroituspalveluiden tarjoamisen luotettavasti ja täsmällisesti myös asiakkaillemme. Noudamme yksiköt asiakkaalta, tarkastamme leikkuuyksiköt ja vaihdamme tarvittaessa kulutusosat teroituksen yhteydessä. Kauttamme on myös mahdollista saada lainayksiköt teroitusten ajaksi.

Terien oikeanlainen teroitus ja säätö vähnetävät teroitustarvetta. Terävät ja oikein säädetyt yksiköt tekevät parhaan mahdollisen leikkuujäljen mikä parantaa pelipintaa sekä vähentää muun muassa kasvin tautipainetta.

GoGolf Operationsin huoltotiimi auttaa asiakaskenttiä myös koneiden viheralueiden hoitokoneiden korjauksissa ja huolloissa.

Kenttäsuunnittelu & peruskorjaukset

GoGolf Operations on mukana peruskorjauksissa ja uudishankkeissa niin omilla, kuin asiakkaidenkin kentillä. Teemme laajaa yhteistyötä Suomen ansioituneimman kenttäarkkitehdin, Lassi-Pekka “Popo” Tilanderin kanssa.

Pelillisen suunnittelun lisäksi haluamme yhdistää suunnittelun tärkeäksi osaksi kentänhoidon tarpeet ja edellytykset nykyaikaisten toimintatapojen käyttöönottoon. Muun muassa kentönhoidon robotiikka tulee mielestämme ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa kaikissa uusissa korjaus- ja rakennushankkeissa.

Kentän Masterplan on tutkielma jonka teettämistä jokaisen kentän tulisi harkita. Masterplan on tukena kentän kehittämisessä oikeaan suuntaan ja kaikki vuosien varrella kentällä tehtävät muutokset ja remontit saavat ensimmäiset suuntaviivansa hyvin laaditusta masterplan-suunnitelmasta. Näin kenttä ja sillä tehtävät remontit pysyvät johdonmukaisina.

Kenttärakentamista ja peruskorjauksia toteutamme yhteistyössä alan konkareiden kanssa. GoGolf Operationsin tiimi voi myös toimia valitun urakoitsijan tukena jolloin urakoitsija saa keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Projektihallinta ja -valvonta ovat tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta jonka voimme myös tarjota asiakkaillemme.

Tekonurmet, padel-kentät ja Trackman -simulaattorit

GoGolf Operationsilta onnistuu myös tekonurmialueiden sekä padel-kenttien rakentaminen. Tekonurmia toimitamme ja rakennamme yhteistyössä Nordic Turfin Jarno Saureen kanssa.

Leppävaaran GoGolf rangelle rakentuu kesällä 2021 GoGolf Operationsin ensimmäiset Padel-kentät.

GoGolf Lounge Espoon Kerassa on kokonaan GoGolf Operationsin urakoima. Tilasta löytyy 8 Trackmania, jättiläismäinen puttialue, par 2-kenttä sekä monipuoliset harjoitusalueet harjoitteluryhmille. Toteutamme Trackman simulaattorikokonaisuuksia niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin.

Autamme asiakkaitamme hankkeiden suunnittelussa, lupaprosessissa, toteuttamisessa ja voimme tarjota jatkossa valmiin kohteen ylläpidon.

Yhteystiedot

Juuso Rajasvuo
Urakat

juuso@gogolf.fi
050-532 7747

Tomi Laaksonen

tomi@gogolf.fi

050-4672644